Vroeger was het altijd echt een feestje als mijn moeder Mellers had gekocht. Ik vond die snoepjes echt heerlijk! Vandaag deel ik een homemade versie van Mellers met jullie. Ja het is wel wat anders, maar het idee is hetzelfde. Ik maakte al eerder een homemade candybar, namelijk de bounty. Als jullie nog verzoekjes hebben; laat het weten in de reacties.

Daarnaast is het helemaal niet moeilijk, dus in een ogenblik zijn deze heerlijke snoepjes eet-klaar. Nu snel aan de slag; hieronder vind je het recept.

homemade mellers

Ingrediënten Homemade Mellers

Bereiding

Ja een recept durf ik het niet te noemen. Maar hierbij toch de uitleg. Is vast nodig. 😉

Maak balletjes van de dulche de leche. Leg dit voor 15 minuten in de koelkast.

Smelt de chocolade in een kom. Doe hier de balletjes dulche de leche in. Wentel met behulp van een vork door de chocolade. Tik de overtollige chocolade eraf. Leg de balletjes op een bord waar je een stuk bakpapier op hebt gelegd.

Laat hard worden in de koelkast voor ongeveer een half uur.

Daarna heb je, je eigen candy gemaakt. Heerlijk mellers zijn done!

homemade mellers

homemade mellers


***** Hier vind je alle recepten voor Pasen! *****

Volg me ook op Facebook! Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #dezoetekauw zodat ik met je mee kan kijken. Vind ik leuk! Of stuur je foto naar info@de-zoetekauw.nl.

2 gedachte over “Homemade Mellers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *