Contact

Vragen en foto’s

Heb je na je bezoek aan De Zoetekauw nog een vraag of heb je een recept gemaakt van mijn blog en wil je de foto naar mij mailen, neem contact met mij op door een e-mail naar: dezoetekauwblog@gmail.com te sturen. Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Ik doe mijn best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Recept plaatsen

Of heb jij een recept wat je zeker wilt delen met de rest van het land en dat zeker op mijn blog moet komen? Mail mij dan, wat dat vind ik super leuk.

Bedrijven

Daarnaast ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd en blijf ik graag op de hoogte van wat er speelt in de zoete wereld. Updates daarover kunt u mij natuurlijk mailen. Samenwerkingen met bedrijven vind ik erg leuk, mits het bedrijf ook bij mijn blog past. Als je denkt dat we een match kunnen zijn, mail mij dan!

Social media statistieken (12-12-2017):

  • Facebook: 1.131 likes
  • Instagram: 896 volgers
  • Pinterest: 101 volgers

Google Analytics statistieken (november 2017):

  • Unieke bezoekers: 22.075
  • Paginaweergaven: 37.565
Nieuwsbrief

Het is mogelijk om bij elk nieuw bericht een e-mail te ontvangen. Vul dan je gegevens in de zijbalk in om je hiervoor in te schrijven.

Contactformulier

[contact-form to=’dezoetekauwblog@gmail.com’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]