Dat je niet alles hoeft te slikken voor zoete koek, blijkt wel uit dit recept. Je kunt namelijk ook op een hartige toer gaan. Liever zoet? Ik deelde met jullie al deze chocolade kersentaart en deze zoete bladerdeeg hapjes. Vandaag een receptidee met kaas en worst. Kijk snel mee!

Kaas worst en komkommer hartjes

Hartjes op een stokje

Met worst, kaas en komkommer maakte ik deze hartjes op een stokje. Met behulp van een uitsteker maakte ik hartjes. Let op! Je plakken kaas, worst en komkommer moeten best dik zijn. Ik gok op 3 cm. Anders gaat ze heel snel kapot als je de satéprikker erdoor duwt. Ik heb uit allemaal een hartje gehaald en bij de worst en komkommer heb ik ze omgewisseld en de kaas heb ik apart gedaan als bovenkant.

Kaas worst en komkommer hapjes

Cherrytomaat hartjes

Deze cherrytomaat hartjes heb ik voor het eerst gezien bij een vriendinnetje van mij. Het is eigenlijk reuze simpel. Je snijd een hoekje van twee cherrytomaatjes, deze leg je tegen elkaar aan en hier doe je een mini prikkertje doorheen en klaar is je gezonde snack.

Cherrytomaatjes hartje

Ps. Je kunt ook nog deze gezonde bananacupcakes in hartvorm maken.

Follow


***** Hier vind je alle recepten voor Pasen! *****

Volg me ook op Facebook! Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #dezoetekauw zodat ik met je mee kan kijken. Vind ik leuk! Of stuur je foto naar info@de-zoetekauw.nl.

7 gedachte over “Cherrytomaatjes, kaas en komkommer in de vorm van een hart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *