About

DE ZOETEKAUW
De Zoetekauw is een blog met voornamelijk zoete recepten. Het is een persoonlijk blog, waar ik de allerlekkerste recepten op plaats. Het zullen meestal zoete recepten zijn, maar ook zal ik mijn favorieten delen of reviews van leuke kookboeken op het moment.

Om wat calorieën te besparen maak ik weleens gezonde recepten, maar de taarten, cakes of koekjes bakken vind ik ook heel erg leuk! Dat is ook wat je terug zal zien op mijn blog. Echt lekkere recepten met of zonder suiker. Elke dinsdag en vrijdag zal ik een recept, review of favoriet plaatsen op deze blog.

OVER LIANNE
Het bakken zit mij in mijn genen, ik vond het als klein meisje al erg leuk om te doen. Vroeger stond ik dan ook vaak met mijn moeder in de keuken om lekkere appeltaarten of koekjes te maken. Nu ik wat ouder ben ga ik vaak zelf aan de slag.

Ik zal mij zelf kort voorstellen: ik ben Lianne, 22 jaar oud en werkzaam bij de overheid. Ik houd van het bakken en volg vaak recepten op de voet, maar ik vind het ook leuk om een uitgebreide taart te maken voor een feestje.

Veel bakplezier!

Liefs, Lianne

11 comments

  1. Lia says:

    Wat gezellig! Je wordt nog beroemd met zo’n blog! Kunnen we ook bestellingen doorgeven? Misschien kun je Bastian begeleiden met hardlopen… Doe je dit alleen?

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!