Mars monchoutaart

Ze zeggen dat driemaal scheepsrecht is, dus de cake met Mars krijgt nog 1 kans. Zoals ik jullie vertelde was poging 1 mislukt en nu ook poging 2. slaat hand tegen hoofd Wel weer reden voor een taart – altijd goed toch? – want weggooien is geen optie.

Maak de cake zoals ik hem beschreven heb bij dit recept. Ik laat hem jullie meteen maken in de springvorm, want die mislukte cake is best sneu om aan te zien.

mars monchoutaart

Ingrediënten Mars monchoutaart
Bereiding

Zodra de bodem is afgekoeld ga je aan de slag met de monchouvulling. Klop hiervoor de slagroom stijf met de suiker. Meng 150 gram dulche de leche met de monchou. Roer totdat er een egaal mengsel ontstaat. Spatel daarna de slagroom door het romige karamel mengsel. Als dat goed gemengd is, stort dat dan op de bodem. Zet dit voor ongeveer 3 uur in koelkast.

Snijd de Mars repen in stukken en verdeel dit bovenop de taart. Verwarm de rest van de dulche de leche een klein beetje en verdeel dit wat over de taart. Smelt de chocolade en verdeel dit ook over de taart. Gewoon kris-kras, dat hoeft niet zo netjes. Laat daarna de chocolade en de dulche de leche hard worden, snijd de taart in stukken en enjoy your pie! 


***** Hier vind je alle Sinterklaas recepten! *****

Volg me ook op Facebook en Instagram. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #dezoetekauw zodat ik met je mee kan kijken. Vind ik leuk! Of stuur je foto naar info@de-zoetekauw.nl.

2 Comments

  • beautybybabs 4 oktober 2018 at 15:37

    Deze gaat bij mijn favorieten! Ik ga de mannen een keer verrassen met deze taart, word zeker smullen geblazen!

    Reply
    • Lianne 9 oktober 2018 at 21:24

      Leuk Babs! Ik ben benieuwd wat jouw mannen ervan vinden. 🙂

      Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!